Poziv na vikend radionicu Earn&Learn naziva "Say YES to BIM"

 

Sveučilište u Mostaru, ustrojbena jedinica Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije te kompanija Walter AEC d.o.o iz Sarajeva potpisali su sporazum s ciljem povezivanja prakse, znanosti i visokog obrazovanja. Prvi u nizu konkretnih poteza je i ekskluzivna vikend-radionica Earn&Learn naziva "Say YES to BIM", koja će se održati se 23. i 24. 3.2024. u računalnim učionicama Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru.

Radionica je namijenjena studentima kao i inženjerima građevinarstva, arhitekture te elektrotehnike u cilju stjecanja novih znanja iz BIM područja, a potom i zapošljavanje kao BIM inženjera u kompaniji Walter AEC d.o.o. u Mostaru ili Sarajevu.

 

U nastavku slijedi reklamni tekst koji prati ovu akciju.

Kompanija Walter AEC pokreće akciju zapošljavanja do 10 BIM inženjera. Walter AEC, regionalni lider u implementaciji BIM tehnologija, otvara vrata svoje ekskluzivne Earn&Learn vikend besplatne radionice pod nazivom "Say YES to BIM". 

Radionica za studente kao i inženjere građevinarstva, arhitekture te elektrotehnike održat će se 23. i 24. 3. 2024. u računalnim učionicama Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru.

Primarni cilj ove radionice jeste osposobiti što veći broj inženjera za rad u BIM tehnologijama. Početkom godine, Walter AEC je pokrenuo akciju zapošljavanja s ciljem angažiranja do 10 BIM inženjera. Do sada smo uspješno integrirali 6 talentiranih BIM stručnjaka u naš tim. S obzirom na rastuće zahtjeve našeg poslovanja, ponovno smo u potrazi za deset novih stručnjaka u području BIM tehnologija.

Walter AEC poziva studente završnih godina gore pobrojanih studija, da se pridruže ovoj jedinstvenoj prilici za usavršavanje a potom i zapošljavanje.

Usporedno sa radionicom u Mostaru održava se i radionica u Sarajevu, koja je namijenjena studentima završnih godine i iskusnim inženjerima elektrotehnike (smjer energetika) i arhitekture i čiji je krajnji cilj također zapošljavanje. Posebnu prednost imaju kandidati s poznavanjem Revit programa.

U sklopu kampanje zapošljavanja inženjera, Walter AEC se posvećuje oblikovanju buduće generacije stručnjaka i pruža priliku studentima završnih godina da zakorače u dinamičan svijet BIM inovacija.

Na radionici "Say YES to BIM" s Walter AEC, učit ćete od naših najboljih stručnjaka, vodećih ljudi u BIM industriji. Do kraja radionice, bit ćete spremni stvarati idejna rješenja u BIM-u i potpuno razumjeti važnost BIM-a kako u sadašnjosti tako i u budućnosti inženjerske industrije.

Osim stjecanja dragocjenih vještina u BIM-u, radionica pruža jedinstvenu priliku za zaposlenje i daljnji karijerni rast. S tim u vezi, pozivamo studente kao i inženjere koji su, po uspješnom završetku radionice, voljni i spremni pridružiti se Walter AEC timu, da se prijave za sudjelovanje. Do 10 najboljih

polaznika bit će odabrano za zaposlenje u Walter AEC-u u oba grada.

Agenda vikend radionice:

Datum: 23. i 24. 3. 2024.god.

Lokacija Mostar: Sveučilište Mostar, Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije

Vrijeme: Od 9 do 17 sati

 

Kako se prijaviti:

Pošaljite motivacijsko pismo, CV i portfolio (ukoliko ga posjedujete) putem našeg oglasa na https://walteraec.com/jobs/. Walter AEC će Vam odgovoriti na Vašu prijavu, te poslati šta je sve potrebno da biste sudjelovali na radionici. Prijave su otvorene do 18. 3. 2023., a broj mjesta je ograničen.

Walter AEC predstavlja vodeću kompaniju s više od 13 godina međunarodnog iskustva u razvoju i upravljanju BIM projektima. Walter AEC uredi se nalaze u Švedskoj, Poljskoj, Mađarskoj i Bosni i Hercegovini. U Bosni i Hercegovini uredi se nalaze u Sarajevu i u Mostaru. Njihov tim od preko 75 inženjerki i inženjera pruža vrhunske usluge širom Evrope, Engleske i Amerike. Ističu se kao pioniri BIM tehnologija u regiji, a njihova predanost kvaliteti svrstava ih među vodeće BIM lidere u Europi.

Jeste li spremni reći "YES to BIM"? Prijavite se i budite dio ove inovativne zajednice. 

Za dodatne informacije posjetite web stranicu https://walteraec.com ili nas kontaktirajte putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..