Produžen rok za prijavu na Natječaj Sveučilišta u Poitiersu za studentsku mobilnost

Poitiers

Produžen je rok za prijavu na Natječaj Sveučilišta u Poitiersu za studentsku mobilnost Erasmus+ mobilnost za ljetni semestar 2021./2022. Studenti sva tri studijska ciklusa se mogu prijaviti na natječaj. Rok za podnošenje prijava je 20. svibnja 2021.

Zainteresirani studenti trebaju poslati na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sljedeću dokumentaciju:

1. Prijavni obrazac (privitak);
2. CV (privitak) ili poveznica na novi obrazac
3. Motivacijsko pismo (engleski jezik);
4. Potvrdu o znanju (francuskog ili engleskog jezika B2);
5. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
6. Popunjen i potpisan ugovor o učenju ili plan mobilnosti za studente 3. ciklusa koji planiraju raditi istraživanje, od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici (privitak).

Preporuka studentima:
- Pogledati na stranici Sveučilišta u Poitiersu mogu li pronaći adekvatne kolegije koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici.
- Ako se student odluči da na Sveučilištu u Potiiersu sluša i polaže kolegije na francuskom jeziku potrebno je dostaviti samo potvrdu o znanju francuskog jezika razine B2.
Sastavni dio natječaja je tablica kriterija za odlaznu mobilnost studenta (privitak) sukladno kojoj će se vrednovati zaprimljene prijave.

Privitak