Sveučilište u Granadi - Natječaj za mobilnost studenata poslijediplomskih doktorskih studija

granada

Raspisan je Natječaj Sveučilišta u Granadi iz Španjolske za mobilnost studenata poslijediplomskih doktorskih studija.

Rok za podnošenje prijava je 8. ožujka 2020.
Zainteresirani studenti trebaju poslati sljedeću dokumentaciju na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.:
1. Prijavni obrazac (privitak);
2. CV (privitak);
3. Motivacijsko pismo (engleski jezik);
4. Potvrdu o znanju engleskog B2;
5. Prijepis ocjena 3. studijskog ciklusa s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
6. Pozivno pismo ustrojbene jedinice/odjela Sveučilišta u Granadi:
7. Ugovor o učenju (popunjen i potpisan od strane studenta i odgovorne osobe na UJ – prodekan/ koordinator za međunarodnu suradnju) (privitak) ili kratak opis plana istraživanja (Engleski jezik).


Preporuka studentima:
- pogledati na stranici Sveučilišta u Granadi mogu li pronaći adekvatnu akademsku ponudu koja bi bila kompatibilna s kolegijima/ programu doktorskog studija na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja PhD studija na matičnoj ustrojbenoj jedinici. Više informacija o akademskoj ponudi u Granadi na engleskom jeziku može se pronaći na sljedećem linku
Nakon što studenti budu nominirani potrebno je da se registriraju na platformu Sveučilišta u Granadi, a o čemu će biti obavješteni nakon provedenog postupka odabira prijavljenih kandidata na matičnoj instituciji.
Također, uz tekst natječaja se prilaže tablica kriterija za odlaznu mobilnost studenata.

Privitak