Urbanističko-arhitektonski studio / završni rad / POSLOVNE ZGRADE - Prezentacija završnog rada

U petak, 12. lipnja 2020. godine održana je studentska prezentacija završnog rada iz kolegija Urbanističko-arhitektonski studio / završni rad / POSLOVNE ZGRADE, iz VI. semestra Sveučilišnog preddiplomskog studija Arhitekture i urbanizma. S početkom u 10,00 sati i pridržavanjem naloženih epidemioloških mjera studenti su izlagali svoje radove u prostoru Studija A+U uz prisustvo nastavnika doc. Krunoslava Ivanišina, gosta kritičara arhitekta Aleksandra Ćelovića, asistente Martinu Milićević, Zvonimira Prusinu, Roberta Raguža i doc. Valeriju Kopilaš.

Završni rad, Poslovna zgrada, provodi se u formi jednog programa s tri modula: projektantskim, urbanističkim i arhitektonskim konstrukcijama kao zajednički rad.

Zadaća završnoga rada je u vještini snalaženja u projektantskom procesu oslanjajući se na urbanistički pristup s pregledom prostora određene lokacije. Kroz rad, student dokazuje umijeće povezivanja arhitektonskog misaonog procesa koncipiranja prostorne organizacije i materijalizacije konstruktivnog rješenja, zajedno s primjenom principa sustava instalacijskih mreža, opisima odabranih sustava, te grafičkim prilozima i detaljima.

Uz brojne pohvale, komentare dobrih i manje dobrih elemenata unutar programa gost kritičar i nastavnici su prezentaciju završili s velikim pohvalama, dobrim savjetima i riječima podrške prema studentima. Iako je nastava na kolegiju održana online, uz dodatni uložen trud i vrijeme nastavnici i studenti mogu biti ponosni na ostvarene rezultate koje vam prikazujemo kroz fotogaleriju.

poslovne zgrade zavrsni pregled 00

poslovne zgrade zavrsni pregled 02

poslovne zgrade zavrsni pregled 14

FOTOGALERIJA