Produžen je rok za prijavu na Natječaj Sveučilišta u Grazu za stipendije studentske mobilnosti u 2020./2021. godini

uni graz

Produžen je rok za prijavu na Natječaj Sveučilišta u Grazu za studentsku mobilnost (4 stipendije) u trajanju od 5 mjeseci za 2020./2021. akademsku godinu u okviru Erasmus+ programa mobilnosti. Rok za podnošenje prijava je 27. travnja 2020. do 15:00 sati.

Prema potpisanom ugovoru studenti sva tri studijska ciklusa mogu se prijaviti za mobilnost.

Zainteresirani studenti trebaju poslati sljedeću dokumentaciju na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.:
1. Prijavni obrazac (privitak);
2. CV (privitak);
3. Motivacijsko pismo (engleski jezik);
4. Potvrdu o znanju engleskog ili njemačkog jezika B2 (zavisno od obaranog jezika na kojem student želi slušati odabrane kolegije);
5. Prijepis ocjena (svih studijskih ciklusa) s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
6. Ugovor o učenju (popunjen i potpisan od strane studenta i odgovorne osobe na UJ – prodekan/ koordinator za međunarodnu suradnju) (privitak).


Preporuka studentima:
- pogledati na stranici Sveučilišta u Grazu mogu li pronaći adekvatne kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici. Više informacija o ponuđenim kolegijima na engleskom jeziku može se pronaći na sljedećoj poveznici.

Privitak