Studenti geodezije i geoinformatike u posjetu Upravi za geodetske i imovinsko-pravne poslove Hercegovačko-neretvanske županije/kantona

studijski posjet geodetska uprava 01

Studenti treće godine preddiplomskog sveučilišnog studija Geodezije i geoinformatike u akademskoj 2023./2024. godini, u pratnji nastavnika doc. dr. sc. Nikole Kranjčića i prof. dr. sc. Vlade Cetla, posjetili su Upravu za geodetske i imovinsko-pravne poslove Hercegovačko-neretvanske županije/kantona u Mostaru. Posjet je bio organiziran u sklopu redovite nastave iz kolegija Geoinformacijska infrastruktura u petak 01. prosinca 2023. godine.

Ravnatelj Uprave gosp. Ivan Lesko, dipl. ing. geod. poželio je dobrodošlicu studentima i održao predavanje o radu Uprave te o prošlim i aktualnim projektima. Također, predstavljen je i rad Geodetskog Društva Herceg-Bosne (https://www.gdhb.ba/) te mogućnostima za uključivanje studenata u aktivnosti Društva.

Ovim putem se zahvaljujemo Upravi za geodetske i imovinsko-pravne poslove Hercegovačko-neretvanske županije/kantona na gostoprimstvu te vrlo korisnim i zanimljivim prezentacijama.

                                                                                                                                                                 Prof. dr. sc. Vlado Cetl