Natječaj za studentsku mobilnost u okviru Erasmus+ KA171 programa razmjene u zimskom semestru akademske godine 2024./2025.

Otvoren je natječaj za studentsku mobilnost u okviru Erasmus+ KA171 programa razmjene u zimskom semestru akademske godine 2024./2025. Više informacija o partnerskim institucijama na koje se studenti mogu prijaviti, vrsti studentske mobilnosti te područjima na koje se iste odnose može se pronaći u sljedećoj tablici.

Zainteresirani kandidati trebaju dostaviti na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sljedeću dokumentaciju:
1. Prijavni obrazac – potpisan,
2. CV ili poveznica na novi obrazac,
3. Motivacijsko pismo na engleskom jeziku,
4. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom jeziku i engleskom jeziku,
5. Potvrdu o znanju engleskog jezika (gdje se traži španjolskog ili njemačkog jezika) B1/B2,
6. Popunjen i potpisan ugovor o učenju od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici (potreban broj ECTS bodova koji se upisuju u ugovor o učenju je najmanje 20 ECTS, a najviše 35 ECTS);
7. Pozivno pismo s ogovarajuće institucije za praksu u Turskoj, kao i za studente 3. ciklusa koji planiraju raditi istraživanje na odabranoj partnerskoj instituciji
8. Kopiju putne isprave.

Dodatna dokumentacija - studenti koji se prijavljuju za Sveučilište u Marburgu mogu pogledati uvjete za studente manjih mogućnosti kojima se uz relevantne dokaze može odobriti dodatna financijska potpora, kao i o zelenom putovanju o čemu se više može saznati na sljedećoj poveznici.

Preporuka studentima:

- pogledati na stranici odabranog partnerskog sveučilišta mogu li pronaći adekvatne kolegije za preddiplomski, diplomski ili poslijediplomski studijski program koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju ustrojbene jedinice uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici. 

Uz tekst natječaja prilaže se tablica kriterija za odlaznu mobilnost studenata.