Ponuda za online trening program BIHEVIORALNA ANALIZA KOMUNIKACIJE: V1 STARTER

DAI KO 2022 12

Centar za bihevioralna istraživanja VALENTIS održat će od 9. do 12. 5. 2022. online trening program BIHEVIORALNA ANALIZA KOMUNIKACIJE: V1 STARTER. Svim studentima Sveučilišta u Mostaru osiguran je popust od 50%, čime cijena edukacije iznosi 35 eura po studentu.

Trening program Bihevioralna analiza komunikacije obuhvaća sveukupnu analizu ponašanja koja uključuje bihevioralno kodiranje (osobnu prezentaciju i javni nastup), komunikacijsku strategiju i bihevioralno dekodiranje (analizu svih dostupnih signala koje nam sugovornik šalje kroz neverbalno, paraverbalno i verbalno ponašanje). Edukacija je namijenjena svima koji žele ostvariti značajnu prednost u komunikaciji, uključujući privatnu i poslovnu komunikaciju. Pored prezentacije najefikasnijih alata i tehnika koje svakodnevno koriste članovi CBI Valentis tima, polaznici imaju priliku da tijekom treninga primijene naučeno kroz analizu video primjera poznatih osoba s naše medijske scene. Uz analizu pisanih, foto i video primjera program sadrži i interaktivnu grupnu vježbu u obliku online radionice.

Za pohađanje edukacije dobiva se certifikat i postoje više razine usavršavanja (V2 i V3) za sve koji budu htjeli napredovati. Apsolviranjem V3 napredne razine stječe se zvanje BIHEVIORALNOG ANALITIČARA (OPĆE ZVANJE) s mogućim daljnjim usavršavanjem u smjeru BUSINESS, HR MANAGEMENT, CORPORATE SECURITY, SALES, PSYCHOTHERAPY BEHAVIORAL TOOLS.

Pored prisustnosti na online ZOOM grupnim susretima svi sudionici dobivaju otvorene osobne profile na portalu valentis.rs preko kojih dalje mogu pristupiti dodatnom sadržaju za vježbu. Otvoreni nalozi na portalu pružaju mogućnost pregleda novih edukatcijskih sadržaja kao i sudjelovanje na daljnjim besplatnim aktivnostima.

Više informacija o edukaciji i o načinu prijave može se pronaći na sljedećoj poveznici.

Dodatno, za sve zaljubljenike u kriminalistiku preporučuje se i novi trening program: KRIMINALISTIČKI ISLJEDNIK - I1 DETEKTOR LAZI I MANIPULACIJE koji počinje 26. 4. 2022. te svi studenti Sveučilišta u Mostaru imaju popust od 30%, čime cijena edukacije iznosi 35 eura po studentu. Ovaj je program također baziran na bihevioralnoj analizi ali se usko bavi komunikacijom unutar kriminalističkog konteksta. Više informacija može se pronaći na sljedećoj poveznici.

Napomena: za ostvarivanje popusta na edukacije bitno je da u prijavi studenti Sveučilišta u Mostaru jasno navedu svoj status.

Za sva pitanja na raspolaganju je Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. odnosno CBI Valentis tim.