NASTAVA U ZAGREBU / STAMBENE ZGRADE I

 

Studenti druge godine preddiplomskog studija arhitekture i urbanizma Građevinskog fakulteta u Mostaru boravili su tri dana u Zagrebu (24. - 26. siječnja 2020.) u sklopu nastave iz kolegija Stambene zgrade I.
Nastava se odvijala prema trodnevnom planu i programu, s naglaskom na izložbu i prezentaciju dosadašnjeg rada studenata. Studenti su izlagali grafičke priloge i makete čime su zaključili rad na ovom semestru. Tema rada na kolegiju Stambene zgrade I je obiteljska kuća, koju su studenti induvidualno projektirali na zadanoj lokaciji u Mostaru. Uz postavljenu izložbu, održana je i prezentacija svih radova uz prisustvo voditelja kolegija (prof. art. Branimir Rajčić, prof. art. Leo Modrčin, doc. art. Lea Pelivan, prof. art. Ljubomir Miščević te asistent Boris Soldo) i gostiju kritičara (prof. dr. sc. Marina Šimunić Buršić, dr. sc. Davor Andrić, prof. art. Petar Mišković, prof. art. Vanja Rister, prof. art. Ivana Ergić, te asistenti Tamara Relić i Ante Đerek). Svaki je stundent prezentirao svoj projekt pred voditeljima kolegija, gostima kritičarima i ostalim kolegama/studentima uz komentare i konstruktivnu kritiku profesora.
Završna javna izložba studentskih radova iz kolegija Stambene zgrade I (obiteljska kuća), održat će se u Mostaru, u naknadno određenom terminu o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni. Izložbom će studenti predstaviti svoju obiteljsku kuću koju su radili tijekom zimskog semestra.

a i u stambene zgrade u zagrebu 2020 01

a i u stambene zgrade u zagrebu 2020 03

a i u stambene zgrade u zagrebu 2020 05

a i u stambene zgrade u zagrebu 2020 06

a i u stambene zgrade u zagrebu 2020 08

a i u stambene zgrade u zagrebu 2020 09

a i u stambene zgrade u zagrebu 2020 10

a i u stambene zgrade u zagrebu 2020 11

 FOTOGALERIJA