Sveučilište u Granadi - Natječaj za studentsku mobilnost za ljetni semestar 2019./2020.

granada

Otvoren je natječaj Sveučilišta u Granadi, Španjolska za studentsku mobilnost u trajanju od pet mjeseci za ljetni semestar akademske godine 2019./2020. Sveučilište u Granadi otvorilo je Natječaj za studentsku mobilnost za ljetni semestar akademske godine 2019./2020. Prema potpisanom ugovoru studenti sva tri studijska ciklusa se mogu prijaviti za mobilnost. Zainteresirani kandidati trebaju do 23. listopada 2019. do 15:00 sati na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dostaviti sljedeću dokumentaciju:

1. Prijavni obrazac (privitak);

2. CV (privitak);

3. Motivacijsko pismo (engleski jezik);

4. Potvrdu o znanju engleskog jezika B2;

5. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;

6. Popunjen i potpisan ugovor o učenju od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici (privitak).

Preporuka studentima:

- pogledati na stranici Sveučilišta u Granadi mogu li pronaći adekvatne kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici. Više informacija o ponuđenim kolegijima na engleskom jeziku može se pronaći na sljedećem linku http://internacional.ugr.es/pages/perfiles/estudiantes/incoming-erasmus-dimension-internacional?lang=en

- priložiti potvrdu (sukladno jezičnim zahtjevima navedenim u privitku) o znanja engleskog/ španjolskog jezika, jer svi studenti osim onih koji pohađaju studije stranih jezika dužni su uz prijavu priložiti certifikat sukladno traženju Sveučilišta u Granadi kao dokaz o znanju engleskog/ španjolskog jezika. Ukoliko studenti to nisu u mogućnosti, prije odlaska na mobilnost trebaju isti položiti. Testiranje za španjolski jezik može se izvršiti online putem na Sveučilištu (točan datum još uvijek ne znamo) i student sam plaća troškove testiranja. Studenti koji ne posjeduju odgovarajući certifikat o znanju engleskog jezik trebaju sami pronaći odgovarajuću školu za testiranje vlastitog znanja.

Nakon što studenti budu nominirani potrebno je da se registriraju na platformu Sveučilišta u Granadi, a o čemu će biti obavješteni nakon provedbe postupka odabira prijavljenih kandidata.