Stipendije Vlade Slovačke Republike

 

nsp

Vlada Slovačke Republike je u okviru Nacionalnog programa stipendija Slovačke Republike otvorila natječaj za ljetni semestar akademske 2019./2020. godine za potporu mobilnosti studenata, doktoranada, sveučilišnih profesora, istraživača i umjetnika. Program financira Ministarstvo prosvjete, znanosti, istraživanja i sporta Slovačke Republike, a administrira Slovačka akademska informatička agencija – SAIA.

Zainteresirani kandidati mogu svoje prijave podnijeti on-line, putem web stanice www.scholarships.sk ili www.stipendia.sk gdje se također mogu pronaći potrebni obrasci i više informacija o samom programu.

Rok za podnošenje prijava je 31. listopad 2019. do 16:00 sati.

U slučaju dodatnih nejasnoća vezanih za Nacionalni program stipendija zainteresirani kandidati mogu se izravno obratiti administratorima programa:

- Kristína Sallerová (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), podnositelji prijava sa stalnim boravkom u Slovačkoj,

- Ondrej Aradský (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), podnositelji prijava iz inozemstva.