Stipendije Republike Slovačke

nsp

Od Veleposlanstva Slovačke Republike u Sarajevu stigla je obavijest da Slovačka akademsko-informatička agencija (SAIA) i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, istraživanja i sporta u okviru Nacionalnog programa stipendiranja Republike Slovačke objavljuju Natječaj za dodjelu stipendija za studij, istraživanje i boravak u Republici Slovačkoj akademskoj 2021/2022 godini.

Nacionalni program stipendiranja Republike Slovačke namijenjen je potpori mobilnosti stranih studenata, doktoranda i sveučilišnih profesora, istraživača i umjetnika da prema slovačkim sveučilištima i istraživačkim institucijama.
Više informacija o samom natječaju, te uvjetima i načinu prijavljivanja, mogu se pronaći na web stranici: www.stipendia.sk i www.scholarships.sk putem kojih se vrši elektronička prijava na natječaj.
Krajnji rok za podnošenje prijava je 30. 4. 2021. godine do 16 sati. Drugi rok za podnošenje prijava za ljetni semestar 2021/2022 godine je 31. 10. 2021. godine.
Dodatne informacije o natječaju i načinu prijavljivanja moguće je dobiti slanjem upita na sljedeće e­mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..