Sveučilište u Valenciji - Natječaj za studentsku mobilnost u 2020./2021.

univa

Otvoren je natječaj Sveučilišta u Valenciji za studentsku mobilnost u trajanju od pet mjeseci u ljetnom semestru akademske 2020./2021., za dvije (2) stipendije preddiplomskog studija u okviru Erasmus+ programa razmjene.
Rok za podnošenje prijava je 13. studenoga 2020.
Zainteresirani kandidati trebaju na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dostaviti sljedeću dokumentaciju:

1. Prijavni obrazac (privitak);

2. CV (privitak);

3. Motivacijsko pismo (engleski jezik);

4. Potvrdu o znanju engleskog jezika B2;

5. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;

6. Popunjen i potpisan ugovor o učenju od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici (privitak).

Preporuka studentima:
- pogledati na stranici Sveučilišta u Valenciji mogu li pronaći adekvatne kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici. Više informacija o ponuđenim kolegijima na engleskom jeziku za akademsku 2020./2021. može se pronaći na sljedećoj poveznici:
- priložiti potvrdu (ukoliko je primjenjivo) ili navesti razinu znanja španjolskog jezika, jer je preporuka partnerske institucije da kandidati s predznanjem španjolskog jezika imaju primat prilikom odabira.
Više informacija o životu studenta na Sveučilištu u Valenciji možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Privitak