Početak nastave

Nastava na I. (prvoj) godini sveučilišnog preddiplomskog studija građevinarstva i na I. (prvoj) godini sveučilišnog preddiplomskog studija geodezije i geoinformatike u akademskoj 2020./2021. godini počinje u ponedjeljak 5. listopada 2020. a na I. (prvoj) godini sveučilišnog preddiplomskog studija arhitekture i urbanizma nastava počinje, kako je već najavljeno, u petak 2. listopada 2020. u prostorijama Fakulteta.
Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić obratit će se svim brucošima online putem u ponedjeljak 5. listopada 2020. u 10 sati. Poveznica za ovo online obraćanje bit će objavljena naknadno.

Raspored i način izvođenja nastave bit će objavljen u idućem tjednu.
Nastava na II. (drugoj) i III. (trećoj) godini sveučilišnog preddiplomskog studija građevinarstva, na II. (drugoj) i III. (trećoj) godini sveučilišnog preddiplomskog studija arhitekture i urbanizma, na II. godini preddiplomskog studija geodezije i geoinformatike te na I. ((prvoj) i II. (drugoj) godini sveučilišnog diplomskog studija građevinarstva u akademskoj 2020./2021. godini počinje u ponedjeljak 12. listopada 2020. godine na način i prema rasporedu koji će biti objavljen idući tjedan.