COVID–19 protokol za pristupnike razredbenom ispitu za preddiplomski studij arhitekture i urbanizma

Razredbenom ispitu za preddiplomski studij arhitekture i urbanizma, koji se održava u ponedjeljak 13. 7. 2020. s početkom u 11 sati, ne može pristupiti pristupnik koji pokazuje znakove akutne respiratorne bolesti, a koja se može očitovati sljedećim simptomima: povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa i sl., kao ni pristupnici kojima je izrečena mjera samoizolacije ili kod kojih je utvrñena zaraza COVID-19.

Pri ulasku u zgradu Fakulteta svi studenti su obvezni potpisati izjavu kako nemaju nikakvih simptoma virusa COVID–19.

Pristupnici su obvezni čekati početak razredbenog ispita ispred zgrade Fakulteta te čim prije napustiti zgradu Fakulteta nakon završetka razredbenog ispita. Ispred zgrade Fakulteta pristupnici trebaju poštivati propisani meñusobni razmak od 2 m i ne grupirati se.

Obavezno je nošenje zaštitnih maski i rukavica tijekom cijele procedure razredbenog ispita od ulaska u zgradu fakulteta do izlaska nakon ispita. Pristupnicima bez zaštitni maski neće biti omogućen ulaz u zgradu Fakulteta.

Prije ulaska u dvorane obavezno dezinficirati ruke sredstvom za brzu dezinfekciju ruku koje će biti dostupno u predvorju.