Studirajte kod nas 

 up1a

 gradj 222

 ARH 111

Studenti Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i ove godine su od 13. – 18. svibnja sudjelovali na najvećem okupljanju studenata građevinarstva, arhitekture i geodezije – Građevinijadi.

85fdf1b9 20d7 40b0 b9aa b33cf0797e1b

Iz šest dana natjecateljskog duha, novih poznanstava i odličnih provoda proizašlo je 5. mjesto u generalnom plasmanu. Mostarski sveučilišni građevinci kući su se vratili s mnogobrojnim nagradama i iz znanja i iz sporta. Tako su iz područja znanja studenti osvojili 3. mjesto za Metalne konstrukcije i 4. mjesta za Betonske konstrukcije i Hidrotehniku.
U sportskom dijelu najbolje su se pokazale djevojke osvojivši 2. mjesto u rukometu i 3. u nogometu. Tu se najviše istaknula studentica treće godine preddiplomskog studija, Katarina Čivčija osvojivši nagradu za najbolju golmanicu. Dečki su zbog poštene igre i ustrajnosti dobili nagradu za Fairplay.
Veliku moralnu i novčanu potporu pružio je Građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru, Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, Hering dd Široki Brijeg, Kror d.o.o., Drugi način, Binvest d.o.o., Biokomerc Mostar, Pavković paneli, Autoprizma Mostar i tiskara Kandija.
Čestitamo studentima Građevinskog fakulteta i želimo im mnogo uspjeha u sljedećim natjecanjima!

FOTOGALERIJA

Istaknuto

modeliranje mostova 2018 11

 sum 2
 
gic01
 
e zbornik 01
 
nestabilnost31
 
uhgf01
 
martello 01
  
BALMAS LOGO lo res
 
 
BALMAS LOGO lo res d
 
 
IPA Adriatic CBC Programme EN new logo 1
 
 
uzpspp
  
 
 iaces